Monday, 29 February 2016

About Startups and First Challenges | Tehetségek Klubja - Vitaest #NewGenCentre #brainstorming

Egy magyar nyelvű workshop végzős hallgatóknak, kezdő vállalkozóknak és mindenki másnak, akit érdekel.

Időpont:

2016. március 17. (csütörtök) 19:00-20:30h


Helyszín:

Soho Works Shoreditch
Unit 4.07, Tea Building,
56 Shoreditch High Street
London
E1 6JJ


Jegyek:

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztráció ITT!

A workshop témája: 

"Startup indítása és a kezdeti nehézségek: egy vállalkozásnak rengeteg buktatója van, ami sokszor nem csak a pénzben merülhet ki. A vállalkozás kemény munka, sok lemondással jár és ha az ember nem kitartó, nincs mentálisan felkészülve a kihívásokra, akkor több mint valószínű, hogy elbukik."

Előadó: Vass Zoltán


Vass Zoltán több mint 4 éve költözött Londonba a Vajdaságból és több mint 14 éve foglalkozik kliensekkel és projekt managementtel. 2 éve indította el saját vállalkozását a CoderDogot, amit fél éve főállásban végez.
Csapata és üzlettársa a Vajdaságban, Zoltán pedig itt Londonban él, a hálózat- és üzletépítésért, illetve a projekt managementért felelős. A vállalkozás startupokkal is foglalkozik és mivel maga a cég is startupként indult és jelenleg is folyamatosan fejlődik, sok hasznos információra, tapasztalatra sikerült szert tennie az évek alatt. Zoltán ezeket a tapasztalatokat osztja meg az érdeklődőkkel az előadásán.

Vass Zoltan on LinkedIn

Disclosure

Ez a workshop a(z) NTP-MHGY-M-15-0001 azonosítószámú, „Londonban a tehetséges magyarokért” című projekt része. Szervezés helye: New Generation Centre London, Soho Works Shoreditch, Unit 4.07 Tea Building, London, E1 6JJ. Rendezvény ideje: 2016. Március 17. Meeting Room 19:00 - 20:30. Workshop témája: Startupok és a kezdeti nehézségek Előadó: Vass Zoltán. Szervező: Új Nemzedék | New Generation Centre London. Project Manager: Bálint Szüle.