Monday 21 March 2016

Hogyan Tovább? | Tehetségek Klubja - Vitaest #NewGenCentre #brainstorming

Itt a legújabb magyar nyelvű workshopunk a Londonban és a UK területén élő magyar tanulóknak, végzős egyetemi hallgatóknak, kezdő vállalkozóknak, tehetségeknek és mindenki másnak, akit érdekel.

Ha már hallottál az újonnan nyílt Új Nemzedék | New Generation Centre irodáról Londonban, de még nem világos miért is jött létre, itt a helyed!

London city on Thames at night with where do we go from here? question - NewGenCentre workshop event

Hogyan Tovább? - Vitaest | New Generation Centre in London #NewGenCentre

Ennek a vitaestnek az alkalmával a projekt vezetője, Szüle Bálint, elmagyarázza a projekt célját, felhasználható eszközeit és segítséget vár a programok és további workshopok szervezésében.


Számítunk javaslataidra és a vélemenyedre!

Eventbrite - Hogyan Tovább? | Tehetségek Klubja - Vitaest #NewGenCentre #brainstorming

Időpont:

2016. március 29. (kedd) 19:00-20:30h


Helyszín:

Soho Works Shoreditch
Unit 4.07, Tea Building,
56 Shoreditch High Street
London
E1 6JJ


Jegyek:

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztráció ITT!

Hogyan Tovább? - Vitaest

 
#TehetségekKlubja #Brainstorming - Minden, ami tehetséggondozás Londonban. 


Milyen programokat látnának a fiatalok Londonban? Te milyen programokat szeretnél látni a New Generation Centre-ben? Milyen témákat lehetne a #TehetségekKlubja keretein belül kidolgozni és megvitatni?

Van egy jó ötleted? Szeretnél előadást tartani a későbbiekben a kutatásodról, munkaterületedről vagy éppenséggel egy projektről, amin éppen dolgozol? Gyere el, válaszolunk kérdéseidre és kiváncsiak vagyunk a te véleményedre is. Várunk erre a vitaestre!

Eventbrite - Hogyan Tovább? | Tehetségek Klubja - Vitaest #NewGenCentre #brainstorming

Moderátor: Szüle Bálint


Szüle Bálint the Project Manager of ÚjNemzedék | New Generation Centre London #NewGenCentre
Szüle Bálint A Nyugat-Magyarországi Egyetem, Mezőgazdaság-és Élelmiszertudományi Karán végzett, mint okleveles gazdasági agrármérnök 2009-ben. Az egyetem után 2010-ben érkezett Londonba és azóta is itt él. 2011-től PhD hallgatója az Óvári Karnak.
 
A londoni életét fokozatosan építette fel az alapoktól. Az ÚjNemzedék Központhoz Magyarország londoni Nagykövetségéről, 2016 január 1-jén csatlakozott.

Mindig is fontos volt számára a magyarok ügye az Egyesült Királyságban, ebből adódóan is jó kapcsolatokat ápol a magyar szervezetek vezetőivel és a magyar közösséggel is. Nagy örömére szolgált, amikor az ÚjNemzedék Központ felkérte a londoni iroda vezetésére.


"Úgy gondolom, hogy ez a projekt kiváló lehetőséget rejt magában, hogy egy élő és jól működő szakmai kapcsolat alakuljon ki a Magyarországon és az Egyesült Királyságban élő magyarok között" /Szüle Bálint/

Szüle Bálint on LinkedIn



THIS EVENT IS IN HUNGARIAN!



Disclosure

Ez a workshop a(z) NTP-MHGY-M-15-0001 azonosítószámú, „Londonban a tehetséges magyarokért” című projekt része. Szervezés helye: New Generation Centre London, Soho Works Shoreditch, Unit 4.07 Tea Building, London, E1 6JJ. Rendezvény ideje: 2016. Március 29. Meeting Room 19:00 - 20:30. Workshop témája: Hogyan tovább? Előadó: Szüle Bálint. Szervező: Új Nemzedék | New Generation Centre London. Project Manager: Bálint Szüle.